Mensport in Drenthe

Bed & Box

U kunt op De Hooghe Acker overnachten in onze cottage of uw eigen caravan, tent of vrachtwagen.

Cottage

De cottage is van alle gemakken voorzien. Zo treft u er naast de slaapkamer met 2 ruime bedden, een badkamer aan met douche en toilet, een open keuken met een eethoek voor 4 personen en een woonkamer met openslaande tuindeuren naar het eigen terras.

Vanaf het terras heeft u uitzicht op de bosrand, heeft u 's ochtends volop zon en in de middag voldoende schaduw. In de cottage kunt u uw hond helaas niet meebrengen.

Als onze cottage bezet is, en u wilt liever niet kamperen, dan is overnachten in Herberg de Hondsrug een aanrader. Deze herberg ligt op 200 meter van De Hooghe Acker, een afstand die via een verlicht fietspad lopend eenvoudig te overbruggen is. Overdag kunt u op De Hooghe Acker verblijven. Wilt u graag over 2 slaapkamers beschikken, dan is B&B De Havelaar in Annen een goed alternatief.

Voor de beschikbaarheid van de cottage kunt u hier klikken.

Eten en drinken

De Hooghe Acker beschikt ook over een gezellige pub en een ruim terras met een schitterend uitzicht. Hier kunt u desgewenst een uitgebreid ontbijt genieten; een eenvoudige lunch of een viergangen diner.

Boxen

Voor gastenpaarden of -pony's hebben we acht luxe cortonboxen beschikbaar. Daarnaast bestaat de mogelijkheid uw paard of pony enkele uren weidegang te geven.

Voor de beschikbaarheid van de boxen kunt u hier klikken.

Eigen caravan, tent of vrachtwagen

Wilt u liever in uw eigen caravan, tent of vrachtwagen overnachten, dan zijn er enkele fraaie plaatsen beschikbaar. U kunt dan uiteraard gebruik maken van de toiletten en douches in het sanitairblok. Stroom is beschikbaar.

Tarieven Overnachting
Boxen
Box paard per nacht 25,00
Box paard per week 150,00
Box pony per nacht 20,00
Box pony per week 120,00
Cottage
Cottage per nacht (2 personen) 74,50
Cottage per week (2 personen) 447,50
Bed- en badlinnen p.p.p.w. 12,50
Eindschoonmaak 40,00
Per persoon 9,25
Kamperen
Per persoon 12,50

©2010-2019 De Hooghe Acker MENSPORT - Realisatie Oostermoer Media en Communicatie