Mensport in Drenthe

Privé-meninstructie

Voor menners die graag - zo nu en dan, of met regelmaat - intensief begeleid willen worden, is privé-instructie een optie. De instructie wordt geheel en al afgestemd op uw wensen en beslaat meestal een uur per keer. Korter of langer kan ook, in overleg en afhankelijk van uw vraag. Dag en tijd worden in overleg afgesproken.

Privé-meninstructie leent zich ook goed voor menners op grotere afstand die meninstructie willen combineren met een verblijf op De Hooghe Acker.

 

De privé-meninstructie kan variëren van het aanleren van de eerste beginselen tijdens een vakantieweek tot het gericht en intensief trainen van uw wedstrijdspan op een schitterende en compleet ingerichte locatie.

 

Uniek is de mogelijkheid om tijdens buitenritten in het Drentsche Aa gebied de optimale trainingsopbouw in de thuissituatie te bepalen en te ervaren dat een buitenrit een gerichte bijdrage kan leveren aan de dressuurmatige africhting van uw span.

Uiteraard is het ook mogelijk uw eigen dressuurproef te oefenen op ons dressuurveld van 40x100 meter en een vaardigheidsparcours en hindernissen te rijden.

Mogelijk sluit ook een van onze Trainingsarrangementen of Vakantiearrangementen aan op uw wensen.

(Terug) naar Trainings-arrangementen

Tarieven Meninstructie
Priveles per half uur 29,50
Leskaart 200 minuten 169,00
Huur marathonwagen/lesuur 6,00
Huur marathonwagen per halve dag 25,00

©2010-2019 De Hooghe Acker MENSPORT - Realisatie Oostermoer Media en Communicatie